GRATIS in vijf stappen starten met de basis van OT Cyber Security

OT Assessment

Een goed werkende OT omgeving, start met een assessment: meten is weten!

Krijg grip op je OT Cyber Security.

OT Assessment€ 2495,- ex btw

OT Assessment

met consultancy

€ 3495,- ex btw
BEST VALUE

OT Assessment

met consultancy
en adviesrapport
€ 3995,- ex btw

De OT Assessment is een grondige controle check die uw bedrijf helpt bij het identificeren van potentiële risico’s en kwetsbaarheden op het gebied van OT Cyber Security. Deze assessment bestaat uit vijf onderdelen, namelijk identificeren, beschermen, detecteren, reageren en herstellen.

Identificeren

Het identificeren van mogelijke risico’s en kwetsbaarheden is de eerste stap in het beschermen van uw bedrijf. Ons assessment helpt u om inzicht te krijgen in de potentiële risico’s en kwetsbaarheden die uw bedrijf loopt op het gebied van OT Cyber Security.

Beschermen

Het beschermen van uw bedrijf tegen deze risico’s en kwetsbaarheden is de volgende stap. Ons OT Assessment zal u helpen om een gepersonaliseerd plan te ontwikkelen om uw bedrijf te beschermen tegen deze risico’s.

Detecteren

Het detecteren van eventuele cyberaanvallen is de derde stap in ons OT Assessment. Ons assessment zal u helpen om inzicht te krijgen in de manieren waarop u cyberaanvallen kunt detecteren en hoe u hierop kunt reageren.

Reageren

De vierde stap in ons OT Assessment is het reageren op cyberaanvallen. Ons assessment helpt u om een plan te ontwikkelen voor het reageren op cyberaanvallen, zodat u snel kunt handelen als er zich een aanval voordoet.

Herstellen

Tot slot zal ons OT Assessment u helpen bij het herstellen van eventuele schade die is aangericht door cyberaanvallen. Het ontwikkelen van een plan voor het herstellen van schade is van vitaal belang om ervoor te zorgen dat uw bedrijf snel weer operationeel is na een aanval.

DOWNLOAD

In vijf stappen de basis van cyber security