GRATIS in vijf stappen starten met de basis van OT Cyber Security

SAMENWERKINGEN EN

Aanbevelingen

Aanbevelingen
Langere tijd samengewerkt met Jeffrey binnen NS; eerst als Reliability Engineer SLT binnen mijn materieelteam en later als projectleider binnen het project ERTMS. Wat fijn is aan Jeffrey is dat hij zowel inhoudelijk sterk is als op het management-vlak. Dat maakt hem in klussen multi-inzetbaar en daardoor heel erg oplossings-en resultaatgericht. Hij stemt goed af met zijn opdrachtgever en kan hierna goed handelen vanuit dit afgesproken perspectief. Verder heeft hij oog en zorg voor de collega’s waarmee hij samenwerkt en krijgt hierdoor meer dingen gedaan vanuit een stuk goodwill. Kortom: iemand die je graag binnen je team en project wil hebben!

Gerard Gijsbers

Hoofd Maintenance Engineering bij NS

Aanbevelingen
Jeffrey heeft in mijn team voor Veolia Energie Netwerken de rol als sr. Projectmanager vervuld op een complexe project met veel verschillende belanghebbenden. Het mooie aan Jeffrey is dat hij op meerdere gebieden veel ervaring heeft en dit situationeel inzet. Naast het projectbelang neemt hij moeiteloos ook zaken mee die het bedrijfsbelang dienen. Een gedegen professional die op de juiste momenten zowel zakelijk als menselijk kan zijn om de juiste doelen te bereiken. Ik kan Jeffrey van harte aanbevelen!

Jorg Schennink

Manager Projecten bij Veolia Energienetwerken

Aanbevelingen
Jeffrey heb ik ervaren als een zeer kundige en gedreven professional. Met zijn jarenlange ervaring heeft hij een brede kennis opgebouwd en kan hij goed schakelen tussen de verschillende abstractie niveaus.

Gijs Blok

FLIGHT TEST ENGINEER AT ROYAL NETHERLANDS AIR FORCE

Aanbevelingen
Met Jeffrey een mooie en uitdagende project gedraaid in Helmond. Hier met diverse stakeholders te maken gehad. Van opdrachtgever, gemeente en diverse instanties waaronder waterschap tot aan buurtbewoners. Samen met ons team van Veolia en met onze aannemer BAM de klus geklaard. Dank aan Jeffrey om dit allemaal in goede banen te leiden, waardoor wij als techneuten onze werkzaamheden goed konden uitvoeren.

Eduard Duret

LEAD ENGINEER CLAFIS INGENIEUS

VOLG FLORICUM® OP SOCIAL MEDIA
DOWNLOAD

In vijf stappen de basis van cyber security