FLORICUM OT CYBER SECURITY

OT Cyber Security experts

Cyberbeveiliging (cyber security) in de industrie heeft zich ontwikkeld tot een onderwerp op boardroom niveau. Cyber security is een prioriteit in Operationele Technologie (OT) ook wel Industrial Automation & Control Systems (IACS). Naarmate de connectiviteit met externe netwerken (PLC’s, SCADA-systemen en gebouwbeheersystemen) toeneemt zal ook het aantal aanvallen op OT systemen toenemen.

In vijf stappen starten met OT Cyber Security

Waarom Floricum OT Cyber Security?

Veel bedrijven zijn zich nog steeds niet bewust van de bedreigingen die cyberaanvallen vormen voor hun OT systemen. Vaak zijn de maatregelen voor cyberbeveiliging meestal niet passend voor de OT systemen. Binnen de IT is vertrouwelijkheid van informatie essentieel, terwijl binnen OT juist aspecten als integriteit en beschikbaarheid voorop staan, aangezien deze een grote rol spelen bij aspecten als health, safety en environment.

Nu de gescheiden werelden van IT en OT snel naar elkaar toegroeien, worden organisaties geconfronteerd met kritieke vragen over hun beveiligingsinvesteringen met betrekking tot Industrial Automation & Control Systems (IACS).

Vertrouwd door
OT Cyber Security Heineken
OT Cyber Security NS
OT Cyber Security Deloitte

Onze OT Cyber Security diensten

Floricum: Veilig & vertrouwd

Specialist in OT-Security

Floricum zijn de specialisten op het gebied van OT- security met focus op beleidslijnen en procedures. Goede beveiliging begint met een goed plan en de juiste beleidslijnen.  

Met onze snelle OT-Security Check zie je in één oogopslag waar de kloof tussen de mensen, processen en systemen zit. Met onze technische & management ervaring maken we verbindingen die praktisch, veilig en goed zijn.

In combinatie met onze OT-Security Check en inhoudelijke technische kennis komen met effectieve oplossingen voor complexe situaties.

VOLG FLORICUM OP SOCIAL MEDIA
DOWNLOAD

In vijf stappen de basis van cyber security